İçeriğe geç

Ateşpare Kitap Ne Anlatıyor

Ateşpare konusu kaç yaş için uygundur?

Merhaba. 18 yaş ve üzeri için uygundur.

Ateşpare 1 +18 mi?

Ateşpare (+18) Çok keyifle okuduğum bir kitap oldu, tek solukta okudum. Açıkçası aksiyon, aşk, bilimkurgu her şey var, umarım siz de keyifle okursunuz.

Ateşpare sonunda ne oluyor?

Finalde “Ateşle evliyim” yazıyor ya.

Ateşpare eserinin türü nedir?

Ateşpare’nin şiirleri Munacat türüne aittir. Şiir, Allah’ın güzel isimlerini anar ve varlık dünyasında tecelli eden niteliklerini över. Ateşpare’nin şiirlerinde ilahi aşk, beden birliği ve Galubela gibi tasavvufi temalar ele alınır.

Ateşpare kitabı ne anlatıyor?

Adalet arayışında kendi kimliğini kaybetmiş bir seri katil: Transcendent. Üstün zekası ve kan donduran oyunlarıyla yıllardır yakalanamayan, kimliği bilinmeyen ve tüm dünya tarafından aranan bu seri katil, içindeki vahşetle kendisine verilen her görevi başarıyla tamamlamıştır. Ancak bir gün karşısına yeni bir kurban çıkar.

Ateşpare kaç sayfa 1?

Yetişkin okuyucular için. Liste fiyatı: 309,00 TL. Yayın tarihi: 16.08.

Ateşpare +18 hangi bölüm?

ATEŞPARE (+18) – 61. Bölüm: RESİM HIRSIZI Ben bir katildim. Bu bir sıfat değildi, mesleğimdi. 🔥 Yayın tarihi: 04/12/2020 Bu kurgudaki kişiler, kurumlar ve olaylar tamamen hayal ürünüdür. Uyarı: Spoiler almadan kurguyu okumak istiyorsanız yorumları okumamanızı tavsiye ederim.

Ateşpare 2 ne anlatıyor?

Ateş ve Aşkın, aralarındaki tutku ve çekime karşı koyamaz ve her geçen gün birbirlerine daha da yakınlaşırken sürekli olarak kendilerini tutmaya çalışırlar ancak artık ikisi için de bu çekime karşı koymak mümkün değildir. Sadece duygularıyla değil, aynı zamanda karşılarına çıkan büyük düşmanlarla da mücadele etmek zorundadırlar.

Ateşpare 3 ne anlatıyor?

Kötü insanların canını alarak kendi “gerçeği” olarak gördüğü zorlu yolculuğuna devam ederken, Aşkın bambaşka bir duyguyla karşılaşır: aşk. Aşkınız bu derin duygulardan kaçmak için elinden geleni yapsa bile, çok geçtir; ateş çoktan hayatının her zerresine nüfuz etmeye başlamıştır.

Ateşpare 4 ne anlatıyor?

Ateş’in ailesinin teknolojisi hâlâ büyük sırrını korurken, ezici bir savaşın çanları çoktan çalmaya başlamıştır. Aşkın, Ateş’e olan aşkını artık kabullenmiştir ama yaklaşan tehlikenin de farkındadır. Aşkın’ı seri katil olarak yetiştiren Kaptan’ın acı sırrı artık ortaya çıkmaktadır.

Ateşpare kaç kitaptan oluşur?

Ateşpare Seti – 4’lü set – paketli.

Ateşpare 1 sonu nasıl bitiyor?

Orijinal ses – ʀᴀᴄᴏɴᴛᴏʀᴜɴᴜ bitti amca. Bitti yeğen. İntikamını aldın mı? İntikam yok yeğen. İntikam yok yeğen. Bazı dostluklar ölümle yeniden başlar. Bazı özlemler ancak ölümle sona erer. Bu da yeğenimize olan özleme son verdiğimiz anlamına geliyor. Birbirimizi tekrar bir araya getirdik, teşekkürler yeğen.

Ateşpare 6 ne anlatıyor?

Ateşpare – 6 Kitap Açıklaması Adalet peşindeki bir seri katil: AŞKIN. Mafya gücü ve keskin zekasıyla tüm düşmanlarını alt eden bir örgüt lideri: ATEŞ ALANGUVA. Her şey Aşkın ve Ateş’in yollarının kesişmesiyle başladı; biri katil, diğeri kurbandı. İkisi arasındaki aşk, alevleri daha da körüklemişti.

Ateşpare 3 kaç sayfa?

Yetişkin okuyucular için. Liste fiyatı: 289,00 TL. Yayın tarihi: 25 Nisan.

Ateşpare 5 kaç sayfa?

Ateşpare 5 (Ciltli Özel Baskı)Liste fiyatı:379,00TLISBN:9786256476677Dil:TÜRKÇESayfa sayısı:544Ciltli tür:Ciltli 3 satır daha

Ateşpare 2 konusu nedir?

Ateş ve Aşkın, aralarındaki tutku ve çekime karşı koyamaz ve her geçen gün birbirlerine daha da yakınlaşırken sürekli olarak kendilerini tutmaya çalışırlar ancak artık ikisi için de bu çekime karşı koymak mümkün değildir. Sadece duygularıyla değil, aynı zamanda karşılarına çıkan büyük düşmanlarla da mücadele etmek zorundadırlar.

Ateşpare kitabı kaç seriden oluşuyor?

Ateşpare Seti – 4’lü set – paketli.

Ateşpare 5 ne anlatıyor?

Ateşpare – 5 Kitap Açıklaması Aşkın ve Ateş birbirlerine olan duygularını tamamen kabul etmiş ve aralarındaki güvensizliği ortadan kaldırarak ilişkilerini bir adım öteye taşımışlardır. Ancak bu gerçekleşirken yeni düşmanlar ortaya çıkar; geçmişin sırları, ihanetleri ve acıları gün yüzüne çıkar.

Ateşpare 2 kitabı kaç sayfa?

En Çok Karşılaştırılan Ephesus Yayınları Ateşpare 2 PaperbackEphesus Yayınları Ateşpare 2 PaperbackEnkaz Altındakiler – Beyza AlkoçBoyutNormal BoyutNormal BoyutKapak DurumuCiltsiz CiltsizSayfa Sayısı400472Yayın Tarihi202220226 satır daha

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir